Var ute og gikk en tur mot Gran tidligere i dag siden været var så fint. På grunn av vårløsningen og telehiv har området nedenfor Smedsrud i Flågenvegen vært ganske klinete de siste dagene, og i dag var intet unntak.

Tok en rask telefon til Gran kommunes telefon for vei utenfor normal åpningstid og lurte på om det kanskje var behov for å skilte med nedsatt tillatt totalvekt i Flågenvegen nå, og om det var mulig å få på no grus, få grøftet nedenfor Smedsrud og litt sånn snart. Fikk beskjed om at det var planlagt etter påske, men sa at dette jo var litt lenge til med tanke på påsketrafikk etc.

Var så ute og gikk en tur litt senere på dagen, og så til min store glede at de nå har både gruset, skrapt, og grøfta. Vegen nå ser jo svært så flott ut, så å kjøre her nå er en fryd kontra hvordan det var for få timer siden.

Benyttet også anledningen til å sende en elektropost til ansvarlig for samferdsel i Gran kommune for å rette en takk til dem.