90-tallets store farsott blandt unga på Lunner var å synge i Lunner Barnegospel. Dette er kanskje en overdrivelse, men noen av oss ble tukta til å bedrive kristen sang av foreldre og besteforeldre. Det ble i hvert fall spilt inn en kassett, og så vidt jeg husker var jeg med på dette, mer eller mindre frivillig.

Kassetten kom jeg over på bruktbokhandelen på Lunner en fredag, helt tilfeldig. Til en pris av ti kroner var dette et for godt tilbud til å ikke slå til; penger ble Vippset, kassett medbragt hjem, og innkopiert på EDB.

Målet med dette var å få hørt én sang, og én sang alene. Nemlig Lunner Barnegospels største hit, Vi synger om vår venn. Denne ligger nå tilgjengelig for alles glede nedenfor, med et morsomt lite tillegg først.

(Det vil oppdateres med komplett sporliste etter hvert som jeg får spilt inn)

Lunner Barnegospel – feil telling:

Lunner Barnegospel – Vi synger om vår venn:

Kredittering:
Piano: Morten Hoel
Bass/arr- «Kribler i Beina»: David Lehre
Dirigent: Jan Woie
Teknikk/opptak: Tor-Stein Brenna

Obs: jeg eier på ingen måte rettighetene til lydklippene jeg har lagt ut her, og påberoper meg intet eierskap til disse.