Toppbildet er tatt av Martine Grymyr.

Påsken er The Gathering-tid. Men de siste årene har pandemien satt en stopper for det meste av moro og hygge rundt om i det ganske land, og utland.

For tredje året har TG blitt avlyst, til stor skuffelse fra både meg selv og andre. Påsken har i stedet blitt brukt til å være med gode venner (som jeg ellers hadde vært på TG med). Men i år tok vi affære. Tidligere har en venninne av meg, Martine, sittet utenfor Vikingskipet for å ta bilde, slik at hun kan si hun har vært på TG hvert år,  selv årene det har vært avlyst. I år tenkte vi å uppe gamet litt.

Jeg tok kontakt med en jeg kjenner som jobber i Vikingskipet og lurte på om det var mulig å komme seg inn i skipet for å få tatt noen bilder. Det var selvsagt mulig, og vi ble sluppet inn, ordnet oss bord og stoler, rigget opp pcer og brus, og gamet alt fra Shower with your dad-simulator til Terraria.

Bilder ble tatt, av både oss og TG-crewet, spill ble spilt, og som de tre eneste deltagerne på TG22 var vi alle enige om at det hadde vært en fin dag.

Artikkel om glissent TG i Hamar Arbeiderblad (bak betalingsmur).

Resten av påsken ble feiret i ro og mak hjemme med en god venn, Simen, på besøk; grillsesongen ble offisielt åpnet og nesten to sesonger med Gold Rush ble sett, og la oss alle være enige om at dette er en glimrende serie.