Få reklameprodukter har fulgt meg på lik linje som kassetten til Hønefoss Ferdigbetong. Denne kassetten fikk mine besteforeldre da de støpte mur på 80- eller 90-tallet, og jeg fikk den så i mitt eie like etter dette.

Kassetten har populærmusikk fra tiden den ble produsert i, og er ispedd artige sketcher som fremsnakker Hønefoss Ferdigbetong og produktene/tjenestene de kunne tilby. Jeg har delt opp i forskjellige spor, siden de kryssfader ganske tett mellom sang og sketsj.

Hønefoss Ferdigbetongs reklamekassett Side A:

Mellomsnakk 01

Mellomsnakk 02

Mellomsnakk 03

Mellomsnakk 04

Mellomsnakk 05

Mellomsnakk 06 og Hønefoss Ferdigbetong-sang

Mellomsnakk 07

Mellomsnakk 08

Mellomsnakk 09

Mellomsnakk 10


Hønefoss Ferdigbetongs reklamekassett Side B:

Mellomsnakk 01

Mellomsnakk 02

Mellomsnakk 03

Mellomsnakk 04

Mellomsnakk 05

Mellomsnakk 06 – gå ut og klipp plenen, gutt

Mellomsnakk 07

Mellomsnakk 08

Mellomsnakk 09

Mellomsnakk 10 og presentasjon av skuespillere etc

Obs: jeg eier på ingen måte rettighetene til lydklippene jeg har lagt ut her, og påberoper meg intet eierskap til disse.