Leserinnlegg publisert i avisen Hadeland den 16. august 2017.

Takk for at dere kjørte så dere måtte bråbremse da dere så kjeglene som var satt ut mens jeg klipte hekken ned mot Flågenvegen. Takk for at dere ler og rister på hodet mens jeg står og forsøker å bedre sikten i svingen ved kommunegrensen. Takk for at dere kjører langt over fartsgrensen mens dere sitter med håndholdt telefon og snakker mens dere har små barn i passasjersetet.

Takk for at dere setter så lite pris på arbeidet mitt at dere finner det opportunt å demonstrativt spinne når dere tar i gang igjen etter kjeglene. Takk for absolutt ingenting.

Jeg stod kanskje litt nært sperringen mens jeg forsøkte å finne ut hvordan jeg skulle gyve løs på hekken, men jeg gjorde det faktisk for deres skyld. Jeg kommer selvsagt ikke på noe tidspunkt til å beklage dette.

Dog skal jeg sende en oppriktig takk til herr Høiby i Lunner kommune for lånet av kjeglene; du er en engel. Videre skal jeg sende en takk til alle som faktisk kjørte som folk, tok hensyn og hilste da dere passerte. Dere er i mindretall, men jeg satte oppriktig pris på det.

Og varaordfører Halvor Bratlie, neste gang du passerer gjennom Flågenvegen kan du i det minste hilse tilbake.

Lenke til leserinnlegget på Hadeland.no: https://www.hadeland.no/debatt/riksveg-4/bompenger/kjare-sambygdinger/o/5-21-255109